Kryssning!

Då var man anmäld till kryssningen. =D Ska bli riktigt kul! 13:e dec... Ojojoj...

Snart dax att ställa av Molly. En del som ska fixas på henne under vintern så det är nog bäst att sätta igång nu.

PMS

Snart dax för det roliga igen. Mitt humör är inte att leka med den här veckan. Till viss del beror det på jobbet men det är nog till viss del även PMS. Hugger som en orm. Vill inte men det går av bara farten. =(

Är deprimerad över min repiga och matta motorhuv. Den såg INTE ut så där när hon kom till verkstan men nu efteråt ser den förjävlig ut. Vet inte vad jag ska göra. Jag är så sämst på att polera och rubba så det är lönlöst för mig att ge mig på den. Blir lessen i ögat ju.

Duktig!

Känner mig lite duktig. Visserligen gjorde jag inte det jag skulle göra igår, dvs dra en ny pluskabel men jag gjorde annat! Jag fick äntligen tummen ur och tonade mina bakljus. Blev kanske lite mörkt men jag får väl skaffa starkare lampor. Ingen aning om det blev jämt tonat eftersom att det var becksvart ute när jag var klar.

Före


Efter, ser ut att vara sprickor men det är verktygen ovanför som speglar sig

Blött!

Det regnar ute. =( Och jag som skulle dra ny pluskabel idag, vilket jag måste vara utomhus och göra eftersom att Mollys nattgarage är för litet. Dumma regn.

Var på bio igår. Såg "Låt den rätte komma in". Filmatiserad efter en bok. Kan ju meddela att boken är miljoner gånger bättre! Fick lite dåligt samvete för att jag drog med mig mamma och Roberto på den eftersom att den var så seg.

Fortfarande nöjd med telefonen! Tar en massa bilder med den!

Helt onödig bild men gillar ratten i bilen...
 

Slarvigt!

Nu har jag slarvat med skrivandet några dagar. Haft en del att göra på kvällarna efter jobbet. Eller har jag det? Har inte fått så mycket vettigt gjort om jag tänker efter. Varit på möte med EMMA Sweden och diskuterat utökat samarbete. Shoppat lite med mamma, kollat lite film, slappat... Ja, inte så mycket vettigt.

Brände en massa pengar igår... Köpte nya högtalare och en baslåda till Molly. Fick ett väldigt bra pris av Kenta på BRL. Som alltid! =D Tusen tack! Ska bara få det att funka. Måste dra en ny pluskabel, den jag har är pinsamt klen. Sen så måste jag dela på förardörren och koppla in högtalaren där. De missade nog det när de satte ihop bilen igen.
Har förövrigt lyckats med att repa det nylackade taket oxå. =( Alldeles själv. Tvättade bilen igår och det var nog då den behagade att uppstå. Men den är inte speciellt djup så det går nog att rädda.

Köpte en ny mobil igår. Var på tiden. Det blev en SE C902. Påminner en hel del om min gamla K810i som jag har varit supernöjd med. Hoppas att den är lika bra. Kameran funkar iaf superbra!

Söta kissekatten fastnade på bild!

Toktrött!

Känner mig helt färdig. Har varit en tuff helg med lite sömn oxå var man tvungen att jobba idag. Dåligt, riktigt dåligt! Hade inte varit helt fel med ett bankkonto som fylldes på så fort det var under 20 000 på det... Tur att drömmar kostar gratis!

Var riktigt duktig i garaget i helgen. Fixade bakskärmen på Robertos 318i. Sen så byttes det bromsrör, rengjorde det öppna luftfiltret, skruvade fast batteriet och lite sånna grejjer.

Höst!

Har varit ute på morgonpromenad med vovvarna. Gick en bit längs kanalen. Det är så vackert med alla höstträd! Blir helt till mig. Sen att man har sällskap av två underbara hundar gör saken ännu bättre. ♥

Charmiga Zonda tyckte tydligen att hon skulle rulla sig i bajs igår kväll så hon fick sig en dusch. Vilket hon inte gillar. Knasig vovve det där. Hon älskar att bada i sjö och hav men hatar att duscha. Skulle behöva köpa hundschampo och bada båda två egentligen. Och Novas klor måste kapas. De växer som ogräs.

Fått hem ett par extra bakljus till Evon nu. Tänkte tona de som sitter på och ha de andra som besiktningslampor. Oxå ska jag byta ut de framljus jag har. De är ju för vänstertrafik vilket resulterar i fel ljusbild. Sen har jag en miljon andra saker att göra på bilen men det får komma vart efter. Tack för hjälpen med bakvagnsbalk, framlyktor och bakljus Lennart! Du är guld värd!

Prinsessorna...

Ska hämta tjejerna efter jobbet ikväll. Längtar! Mina små pluttar.


Huvudvärk!

Vaknade med huvudvärk igår. Trodde att det skulle gå över under dan men det gjorde det inte. Åkte till jobbet, var där i en timme sedan orkade jag inte med allt oljud. Värst var nog efter navdragaren när man måste låsa vikbrickan. Slå med en kopparklubba på ett metall dorn. Däckade i soffan och sov ett bra tag.

Måste ju svara på Jannices fråga om varför jag var med i LT. De såg mig i tidningen Bilsport för ett tag sen och de skulle ha en bilaga med temat "På Väg" och då tyckte de att det vore kul med en tjej som håller på med bilar. Ska slänga upp en bild på reportaget när jag kommer hem till min dator.

Takida spelar nere i Gislaved den 8:e nov. Gissa om jag vill ner dit! Då kan man hälsa på Linda, Christian och Tolle oxå.

Molly har fått låna ett garage att sova i så nu känner jag mig lugn om nätterna. Tusen tack Roberto! Snart dax att ställa av henne och då får hon flytta ut till mormor.

Hämta doggsen imorgon! ♥ Mina älsklingar! Saknar dem så mycket! Förhoppningsvis slipper vi jobba på lördag eftersom att vi ligger så bra till. Vore ganska najs att bara mysa med dem hela helgen.

Larvig...

Vad larvig man kan vara. Börjar böla för en kommentar. En kommentar som betyder väldigt mycket. Tack!

Svartsjuka.

Hatar denna svartsjuka. Kan inte rå för det och vill verkligen inte men lik förbannat så blir jag det. Vet inte om jag har någon anledning till att bli det men jag undrar ju. Får ont i magen och det känns som att jag ska kvävas. =( Undrar om det finns någon som har sämre självförtroende än jag. Inte speciellt troligt. Fan.

Blir ju inte bättre av att jag knappt har sovit något i natt. Varit orolig för bilen hela natten. Har varit upp 3 gånger och kollat så att hon står kvar. Och då har hon inte ens stått hemma på parkeringen, ganska logiskt eftersom att jag inte heller har varit hemma. Mår illa som fan och fasar för nästa gång de går på henne.

My baby!

Hon är hemma nu! Min älskling! Som jag har längtat! Är så jävla glad! =D Wieeee!!!!

♥ Molly ♥

Ryggont

Vet inte om jag sover på något konstigt sätt eller om det är för att jag lyfter en hel del tunga saker på jobbet men ont i ryggen har jag! Tänkte att kusinen skulle få massera mig hos mormor igår men hon var iväg på en annan grej så hon kom inte. Får väl försöka snylta till mig lite massage av någon annan.

Jättetrevligt med kommentarer på bloggen men de som är anonyma tar jag bort. Varför? Jo, om jag kan skriva om mig och mitt liv helt öppet så kan man nog skriva sitt namn när man lämnar en kommentar. Eller? Annars har jag en mail man kan skriva till om man inte vågar skriva ut sitt namn så att resten av världen kan se. Verkar iaf vara någon som är arg/ledsen/besviken på mig.

Idag blir det till att laga Seat och försöka felsöka Jontes Audi. Mimmi ska få byta till vinterdäcken på TT:n och som tack för hjälpen ska hon får övningsköra i den... Men hon är duktig på att köra så det är inga som helst problem.

Måste försöka kolla efter en ny mobil idag. Min har börjat strula. Knapparna reagerar inte när man trycker på dem och den fastnar lite emellanåt. Ganska irriterande. Men den har ju funkat betydligt bättre än Nokian jag hade innan! Lagning 3 ggr på 3 månader och sedan fick jag välja en ny telefon.

Lite bilder från garaget i fredags.


Tror grabbarna har missuppfattat det där med dammsugare...


Tomt utan motor!


Bilder från mormor.






Till och med jag fastnade på en bild...

Keine motor!

Nu sitter det inte någon motor i BMW:n längre. Vi var klara med allt tjugo i ett i natt. Känner mig lite trött. Kom inte i säng förrän vid halv två. Borde väl sova längre men kan inte. Tog en massa bilder igår men eftersom att jag inte är hemma så har jag självklart inte sladden tillgänglig så jag kan inte ladda över några bilder. Får svänga förbi hemma och lägga upp lite senare. Vi hade ganska kul i garaget igår! Me like! Fler gånger tack!

Idag fyller mormor 65 år! Grattis! ♥ Vi ska till henne och käka vid 18. Måste till bolaget och handla först... Ska ta med mig en person till mormor oxå. Oups... =D

Förresten så ringde Patrik ang min bil igår. Han ringde vid halv nio på kvällen och sa att de bara skulle sätta dit ratten. Det skulle bara ta en timme och sedan skulle han ringa. Fråga inte vad han har för tidsräkning för i min värld har det gått mer än 13 timmar och han har fortfarande inte ringt!

Kär? Jo. Väldigt.

Är ju med i dagens Länstidning. =D Blev faktiskt riktigt bra. Även fast de stavade fel på Imprezas namn och glömde den andra katten. Bilderna på bilen blev bra, sen att jag förstörde dem är en annan historia. Gissa om jag vill ha tillbaka henne ännu mer nu! Får nöja mig med att köra TT så länge. Men det är ju inte riktigt samma sak. Även om den går ganska bra. Vill ha min Molly! ♥

Ingen Molly än...

Precis som jag trodde så har jag inte hört något om bilen än. =( Börjar bli olidligt nu. Saknar min älskling! Nu har jag ingen bil som funkar. BMW:n ska vi lyfta ur motorn på idag och Seaten ramlar isär. Måste kolla på den imorgon eller nått. Vågar inte åka i den när den låter som den gör. Kanske skulle köra ut den till garaget sen när Jonte slutar.

Känslor är jobbiga.

Molly...

Pratade med verkstan idag igen och nu har allt utom ratten kommit. Lagom förvirrad eftersom att jag får höra olika saker hela tiden... Hur som helst så sa Patrik att dörren var lackad och att de bara skulle smälla ihop sakerna och slänga dit ratten när den kommer imorrn.

Är verkligen bortskämd nu! Ajja bajja... Fast det är ju ganska trevligt. Me like!

Bortskämd...

Fortsätter det så här så kommer jag att bli bortskämd! Igår fick jag kyckling och pasta med pesto. *mumma* Och jag behövde inte lyfta ett finger. Nu är det nog min tur att bjuda igen skulle jag tro. Ska bara försöka komma på något som jag kan laga...
 
Pratade lite med en kollega idag. Tycker så synd om honom. *krama* Önskar jag kunde hjälpa dig på något sätt vännen!


Styrelsemöte hos Jocke ikväll... Lååångt att åka. Eller egentligen inte. Hade det inte varit en massa vatten mellan så hade det gått fort. 

Måste ju visa upp mina söta mekaniker! 

Jonte
 

Roberto

Söndag...

Söndagsångest? Nja... Faktiskt inte. Ska bli skönt att komma till jobbet imorrn och stänga av alla tankar som snurrar runt. Kört TT en massa idag! =D Betydligt roligare än Seaten... Som förövrigt hade världens äckligaste kupéfilter. Köpte ett nytt idag men det passar inte. *arg* Jäkla junk!

Toppen på BMW:n är loss nu. Såg inte alls illa ut. Men jag ska inte uttala mig för mycket. Kan inte sånt. Ska väl be någon kunnig att kika på det. Tusen tack för hjälpen Roberto! Och Robertos pappa som lånade ut verktyg! Sånna snälla människor man känner. Och Jonte ska ha ett stort tack för att han sparkar på mig när jag inte vill/orkar/har lust. Underbara varelser ni är!
 
Snart dax för mat. Ska bli bjuden. Skönt när ens vänner tar hand om en. ♥ Love you! Hur skulle man klara sig utan vänner?


It sucks!

Känslor suger. Stenhårt. Urk. Ska lägga av med sånt.

Det närmar sig!

Var till verkstan idag. Det enda de väntar på nu är en ruta som är på väg från Holland, sedan ska de slänga ihop henne. =D Snart får jag förhoppningsvis tillbaka min älskling! SAKNAR! ♥

Kollade på Strandvaskaren med en kollega efter jobbet i natt. Den var faktiskt lite läskig så jag gömde mig under täcket mer än en gång. En svensk skräckfilm som faktiskt var riktigt bra. Annars brukar de ju vara ganska kassa. Tänkte kolla på The Omen någon kväll oxå. Får väl se om jag kan hitta någon som vågar titta på den med mig.

Idag ska jag leka taxi. Först ska jag hämta upp Sebban och därefter ska Max och Andreas plockas upp. "Taxi Sandra, vad kan jag hjälpa till med?"


Sovmorgon!

Vaknade vi halv elva idag! Inte illa. Sovit som en klubbad säl. Känner mig lite hungrig, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på brakmiddagen efter jobbet idag. Åkte till Max med en kollega och käkade... Inte speciellt nyttigt men himla gott! Mmm... Mozarellasticks... =P

Onsdag redan... Veckorna bara flyger iväg. Enda vettiga jag har gjort den här veckan är att tvätta. Måste i alla fall dammsuga idag. Har inte gjort det sedan hundarna åkte.