Gott Nytt År!

Befinner mig nere i Värnamo för att fira nyår med Linda och Christian. Trevligt trevligt! =D Skönt att slippa sitta hemma hela ledigheten! Skulle åka och hämta Linda när hon slutade jobba förut. Knappade in adressen på gps:en. Den trodde att jag ville till Ringvägen i Forsheda vilket jag inte ville. Var tvungen att ringa Christian och fråga om det verkligen var i Forsheda som hon jobbade när skylten Forsheda dök upp. Fick vända och beemern fick bekänna färg på vägen tillbaka till Värnamo. Jag hann i tid i alla fall.

Snart nytt år och nya förväntningar. Har två nyårslöften. Alla brukar vara så hemliga med sina nyårslöften men jag är inte feg. Det första är att jag ska fortsätta att gå ner i vikt. Under det gågna året har jag tappat 14 kg, vilket jag är ganska nöjd med. Det andra är att jag ska försöka tygla mitt humör och temprament lite. Jag har en tendens att brinna av på två sekunder. Får väl se om jag lyckas. Ni kan ju försöka att peppa mig lite.

Gott Nytt År på er alla och ta hand om er!

Puss å kram!

Korkad hundägare!

Var ut med hundarna en sväng igår morse. Mötte en annan hund som blev helt rabiat när hon såg mina hundar. Ägarinnan sa att hon bara lät, hon var inte alls aggressiv. Fine tänkte jag och lät hundarna hälsa. Nova är ju snäll som ett lamm och hon funkar med alla hundar. Zonda är lite mer osäker så henne höll jag kopplad och nära mig. Den andra hunden gick fram till Nova och försökte visa sig på styva linan men Nova visade tänderna så den backade. Helt plötslig gör den ett utfall och hugger mot lilla Zonda som blir helt förtvivlad och börjar yla. Den andra hunden bet Zonda i örat och i sidan. Zondas öra fick sig ett bett som gick genom huden så att hon började blöda. Vad är det för fel på folk? Man kan inte säga att ens hund är snäll om den inte är det! Inte nog med det. Ägarinnan tittar på Nova och säger: "Tur att en hund var snäll i alla fall!". Men va f*n! Det var ju hennes hund som gick på min hund!

Tydligen har hon gjort utfall tidigare mot andra hundar, vilket ägarinnan berättade efteråt. Men hallå? Då kan man ju inte säga att ens hund är snäll! Hunden är dessutom yngre än båda mina tjejer och hon borde inte gå på dem. Skulle tippa på ett ordentligt fel i ägarinnans huvud. Hon ringde säkert sin uppfödare och frågade om råd samma sekund hon kom innanför dörren. Så typiskt ägare till den rasen. Blir så irriterad när jag tänker på skatan. Hon kanske skulle lägga ner lite tid på social träning!

Hon är ju så underbart söt och genomsnäll! Min lilla prinsessa... ♥

God Jul!

Kanske en dag försent men ändå... ;) Gårdagen var trevlig och självklart lika stressig som vanligt. Flänga runt till alla man känner. Har funderat på att stanna hemma en jul för att slippa flänga omkring men då lär man ju få sitta ensam och hur kul är det? Jag hade tydligen varit snäll. Trots att jag har gjort en massa folk besvikna under året som varit. Är väl inte så stolt över mig själv egentligen. Har funderat en hel del på varför jag bara inte kan vara nöjd med hur saker och ting är men kommer inte fram till något vettigt. Är väl inte så vettig heller. Jaja.

Nyår i Värnamo. Miss you Linda! Ska bli kul att fira på ett annat ställe för en gångs skull. Måste försöka svänga förbi Tolle en sväng när jag ändå är där nere och säga hej. Var några år sedan jag träffade honom nu.

Skulle ju skruva bil nu under ledigheten. Har inte rört en enda bil. Blir så less på mig själv. *suck*

Kryssad!

Jahapp. Oxå var kryssningen avklarad. Hade hur kul som helst! Kommer garanterat att göras om snart igen. Tog en massa bilder. 159 st med kameran och ett antal på mobilen. Det togs en bild på mig som jag faktiskt gillar. Vilket inte händer allt för ofta...


Luciatåg!

Charmigt! Mycket charmigt! Ledningsgruppen på jobbet lussade för oss på jobbet idag. Jag gillade det! Verkstadschefen var lucia. Tycker att han gjorde ett bra jobb.



Årsmöte och kryssning! =D Ser fram emot det. Hoppas på att vi får riktigt jävla kul.

Tre arbetsdagar kvar och sedan julledigt! Jippie! Har en hel del att fixa med alla bilar. Kanske skulle skaffa sig en säng i garaget... Måste verkligen få tummen ur och sätta fart nu.  

Snurrigt!

Var till läkaren igår pga yrseln som vägrar gå över. Han konstaterade godartad lägeyrsel. Min kommentar: Vad sa du sa du? Fick förklarat för mig hur det funkade med balansen och sånt. Skönt att veta att det inte var något allvarligt iaf. Även om det är ganska obehagligt.

Funderat lite kring julklappar och sånt. Blir nog inga sånna inköp i år. Vet inte varför men jag har bara ingen lust. Vill inte ha någon julklapp heller. Ofta får man tyvärr saker som man kanske inte vill ha så varför ska då folk man tycker om lägga ner energi och pengar på paket som man blir "besviken" över? Känns ganska onödigt. Vill man absolut köpa något till mig så köp något jag behöver till någon av mina bilar eller nya verktyg till mig.

Imorrn ska det bakas pepparkakor! Eller om sanningen ska fram så blir det väl till att äta pepparkaksdeg =P Jag är faktiskt lat så jag har köpt färdig deg. Funderade på om jag skulle slänga ihop lite lussebullar men jag har inte bestämt mig än.  

Krasslig

Vaknade med feber imorse igen. Hade även ont i halsen och ögonen. Släpade mig in i duschen och iväg till jobbet. Killen som var borta igår kom idag så efter knappt en timme på jobbet gick jag hem. Hann bara klä av mig och sedan däckade jag i sängen. Sov i 3½ timme. Jag hatar att vara sjuk. Så onödigt.

Långledigt!

Fick redan på att vi kommer vara lediga väldigt länge... Jobbar 19:e dec. Därefter är vi lediga fram till den 19:e jan. Hur ska jag överleva? Jag kommer klättra på väggarna här hemma.

Magkatarr igen. Helt otroligt. Mycket stress över småsaker egentligen.