Ledighet!

Nu är jag ledig! I flera dagar! Riktigt nice. Är ganska trött men vill inte sova. Inte än.

Totalkaos och ännu mer kaos efter det. Why? Om livet ändå kunde vara lätt...

Underbara!

Finaste bilderna! Att man kan använda samma bild och göra så balla grejer...




image17



Tack M!

Så bra ju!

♥ Takida's "Another Day" ♥

Att se fram emot som gör dagarna lättare:

10:e maj
17:e maj
24:e maj
31:a maj
8:e juni
14:e juni
29:e juni

Just ja... "Har" ju världens bästa "Ne_Mesis". Fått finaste bilden! Tusen tack!

image16

Nytt vitrinskåp!

Har varit till Solna och hämtat ett vitrinskåp till köket. Riktigt nöjd!

image15

Pollen!

Det är pollen jag är allergisk mot! Måste vara det som får mig att må så dåligt. Var ut en sväng igår och det kliade i näsa och hals som attans. Kom hem och la mig för att vila. Gick sedan in till datorn där fönstret stod öppet och då började det klia igen och näsan började rinna. Hittade min gamla allergimedicin. Tog en innan jag gick och la mig. Gissa om jag har sovit gott! Har sovit så dåligt hela veckan men i natt sov jag riktigt djupt. Så underbart att vakna utvilad.

Kanske kommer en och tittar på S6:an idag. Skulle behöva bli av med den nu. Kostar bara en massa pengar när hon står på parkeringen. Fast jag kommer sakna henne en massa!

♥ Pinglan ♥



Idag kommer mammsen oxå. Hon ska hälsa på i helgen.

Fälgar!

Har hittat ett par fälgar nere i Linköping som ska bli mina! =D Väldigt överkomligt pris så det är helt klart värt en resa ner dit.

Känner mig kryare idag. Febern är nästintill borta. Bara näsan som rinner oavbrutet. Har blivit så där snyggt röd och huden har blivit som elefanthud under näsan.

Måste ta tag i ljudet i Evon oxå. Något som glappar så att när man åker i gupp hoppar framsystemet igång. Borde ju vara tvärtom. Att det lägger av när man åker i gupp...

Glarre

Underbart gott vid halsont!!

image13

Sjuk...

Var tvungen att gå hem från jobbet. Svettades som en gris och halsen känns som taggtråd. =( Vill inte vara hemma. Vill vara på jobbet och umgås med bästa kollegan! Bästa kollegan som verkar vara lite smått kär... *hehe* Skönaste kommentaren i söndags: "Jäkla Sandra att ha rätt". Jag njuter! Tacka mig senare.

Spårade med Nova igår igen. SÅ DUKTIG! Åkte ut med henne ensam. Hon har mycket lättare att koncentrera sig om Zonda inte är med. Funderar på om jag kanske skulle anmäla oss till spårkurs. Tror både hon och jag skulle tycka om det. Måste förövrigt köpa nytt sele och ny spårlina. Igår hade jag henne lös eftersom att jag var ensam och hon är ju duktig och lyssnar.




Världens bästa söndag!

Tänkte försöka köra med den inställningen igen. Sist jag gjorde det gick det ganska bra. Får testa igen. Det är iaf fint väder. Helst skulle jag vilja åka och grilla någonstans. Typ hemma hos Jonas eller liknande men det är ju så förbenat långt dit.

Var ut till Almnäs igår och la spår så Nova fick använda huvudet lite. Hon är så duktig! Fattade direkt vad det handlade om. Hittar inte spårlinan så hon fick faktiskt spåra utan koppel. *mammas duktiga flicka*



Dax för en morronpromenad med odjuren.

***************************

Åkte ut till Almnäs nu på morgonen igen. Försökte så Zonda att spåra men hon är inte speciellt intresserad. Sätter sig bara på baken och glor på mig. Satte in henne i buren och tog ut Nova ist. Hade lagt ett ganska långt spår så hon är helt slut nu.

Ekorrhjul

Känns som att livet är ett ekorrhjul just nu. Samma skit om och om igen. Om det är min dag idag? Nä, inte idag HELLER. Vad gör man för fel? Är det meningen att man ska svälja allt och le oavsett situation? Jag är inte sån. Får jag skit ger jag skit tillbaka. Nån måtta får det vara!

Veterinären hade förövrigt inget vettigt att säga om Impreza. Hon kände och klämde men kom inte fram till något. Vi har fått smärtstillande och antiinflammatoriskt som vi ska ge henne i 10 dagar. Kan vara så att hon har någon inflammation någonstans men hon trodde inte det egentligen. Men för att vara på den säkra sidan.

Har målat bromsoket på höger sida på Evon nu.
2-komponentsfärg + min skalle = huvudvärk. =( Nu måste det torka så att jag kan flytta på bilen så jag kommer åt andra sidan. Man skulle ha ett större garage...

Skitdag!

Den här dagen har tametusan varit sämre än gårdagen. Det börjar med att Anna är ledig. Bara det får mig ur balans. Hur ska Ler kunna överleva utan Långhalm? Jo, vi kallas för Ler & Långhalm. De brukar säga att ser man den ena så är inte den andra långt bort. Kul att man kan utmärka sig ibland iaf.
Hur som haver så suger det när hon är borta. Blev inte bättre när jag fick reda på att vår kollega som är borta mer än 50% och missköter sig gång på gång får sluta tidigare. Jag frågade om jag kunde gå lite tidigare redan i onsdags och det var ok. Men han hade gått till chefen snäppet högre upp och frågat och den chefen visste inte att vår närmsta chef sagt ok till mig. Så jag var flyförbannad.

Imorgon bitti ska Impreza till veterinären. Dax att reda ut varför hon ylar som hon gör i tid och otid. Blir så less på det. Man får aldrig sova en hel natt utan att hon väcker en med sina klagorop. Hon är ju kastrerad så det är ju inte för att hon löper. Irriterande är det iaf.

Tänkte få tummen ur och lacka oken på Evon imorrn. Nu har färgen legat i garaget i drygt en månad. Dax att göra något åt det.

Gatbilar

Fick mail från Gatbilar idag. De vill publicera bilder och info på Evon i deras tidning. Vore ju skoj. Laddade upp lite nya bilder på den och tog bort de gamla. =D

Styrelsemöte idag. Segt. Men vi kom väl fram till en hel del vettigt ändå.

Idag har det varit oturens dag på jobbet. Började med att jag slog skallen i en carrier (bula). Fortsatte med att jag fick ett låsdorn på handen (blåmärke), slant med en kopparklubba (rivsår på halva armen) och avslutade med att drämma in armen i ett ställage (blåmärke). Ser ut som att jag har blivit misshandlad. 

Lönekuvertet kom idag. Det lönade sig att slita som en gris förra månaden! Blev 3000 mer än förra månaden. Bra jobbat! *klappar mig själv på axeln* 

Planering

Shit vad mycket jag har att göra. Egentligen. Men jag får ju inte tummen ur! Ska städa, baka, deklarera för klubben, tvätta Evon, tvätta Audin, tvätta Golfen...

Slutar nog lite tidigare på fredag. Ska till mammsen...

Nu har jag svept av golven lite och bakat. Känner mig lite nöjd iaf!



Party på lördag! =D Elin fyller år nästa vecka så vi ska fira lite tidigare... Full som en kastrull lär jag bli.

Just ja. Han ringde i både måndags och idag. Han som inte får ringa för sin flickvän.


Kul!

Var ner till Malmby Flygfält och körde igår. Var SÅ kul! Molly ligger som ett frimärke på vägen när man kör! *woho* Blev dock ingen driftinglicens eftersom att det verkar vara lite knöligt att drifta med en fyrkrafsare. Körde rattlåsracing mot Gustav, Dennis och en till kille. Vann över alla tre! När jag körde mot Gustav var jag säker på att jag skulle vinna, Dennis har betydligt mer än effekt än Gustav men jag vann där oxå. Den tredje killen som jag inte känner hade en Volvo med V8. Trodde jag skulle få råpisk, vilket även han och hans vänner trodde. Men jag drog ifrån så det skrek om det. Hans kompisar sa till maken att min bil var ganska pigg. Piggare än vad de trodde. *hehe*
Kenta var  där och tog en massa bilder. Molly fastnade på några iaf. =D

Länk till hans bilder:
http://gallery.voodoo-people.com/album1150?page=1

Mimmi tog några bilder oxå...




Tredje världskriget...

Ingen höjdare. Hårda ord som man egentligen inte menar. Att jag blir så arg... =( Flåt mig mina älsklingar. Ni får se det så här: Hade jag inte älskat er så mycket som jag gör hade jag inte blivit så arg.

Kanske Malmby imorrn. Driftinglicens? Vet fortfarande inte om jag vågar. Fegis ju. Blir så nervös.

.................

Ser ut som att det blir Malmby imorrn. Kan åka dit och kika iaf. Ser det ofarligt ut så testar jag nog bilen. Testade launchcontrolen nu på kvällen. Läskiga saker sånt där. Framför allt när man knappt vet hur det funkar.
Man kanske skulle rota fram hjälmen och handskarna. Undrar om man ska ha nackstödet med. Men det lär väl inte behövas? Hmm...

Konstiga förhållanden

Har fått upp kontakten med en "gammal" vän igen. Saknade honom så mycket så jag forskade reda på hans nya nummer. Vi har pratat lite i luren och han har berättat att det tagit slut mellan honom och hans flickvän. Han har befunnit sig på annan ort ett tag men nu har de beslutat att försöka igen så han kan inte ha någon kontakt med mig. What? Jag förstår mig inte på sånna förhållanden. Om den jag är tillsammans med vill prata med någon tjejkompis så gör det inte mig något! Man måste ju ha rätten till att umgås med andra även om man har en partner.

Har funderingar på att köra på lördag... Måste fundera lite till...

Glad?

Fick höra att jag oftast har ett leende på läpparna idag. Var ju kul att höra. Även om det inte stämmer. Men det behöver ju inte han veta.

10 maj. Västervik? Jag vill! Om BMW:n inte är klar så blir det nog Evon som får jobba lite. Längtar så sjukt mycket efter strippen!

Måste fixa lite med klubbens alla grejjer ett tag....

Saknar för övrigt Sagaris. Min lilla tissetass... *fäller en tår*


Moralkärring

Blev kallad moralkärring idag av en kollega. Kändes ju som en höjdare. Bara för att jag tycker att man kan tänka på sina medarbetare och inte bete sig som barnrumpor hela tiden. Less jag blir. Är hellre en moralkärring och sköter mitt jobb än en barnrumpa som bara lallar omkring på jobbet.

Kanske party nästa helg. Det ser jag fram emot. Förhoppningsvis får vi sällskap av en viss person oxå. Skulle vara grymt kul om det blev så!

Är fortfarande irriterad över att biljettena till Takida är slut. Bästa låten någonsin måste nog vara Burning Inside. ♥ Blir så glad av den!

Dax att fortsätta här...

Hade helt förträngt att jag hade en blogg här. Haha... Så det kan gå!

Var till Norrtälje igår och köpte aluminiumfälgar till min Evo. Behöver extra uppsättning med sånna till r-däcken som ska brukas när det är konbana. Prutade ner dem till 600 kr. Helt ok!



Jag kom på den briljanta idén att man kunde svänga förbi hos Hajen och hälsa på i hans stuga som ligger utanför Norrtälje. Sagt och gjort så rullade vi dit. Han brassade på grillen och årets första grillade mat avnjöts. *mumma*
Syrran passade på att provköra hans fyrhjuling. Hon åkte väl en sisådär 100 m på den samtidigt som hon gallskrek. Både jag och Hajen tyckte att det var väldigt underhållande.



Tänkte att jag skulle boka biljetter till Takidas spelning i Linköping som jag och Anna planerat att åka ner och kolla på. Det kan ju vi FETglömma. I fredags när jag tänkte boka fanns det massor med biljetter kvar. Kruxxet var att man var tvungen att betala med kort och SJÄLVKLART hade jag glömt plånboken i bilen. Det straffar sig att vara klantig eftersom att det helt plötsligt var slutsålt. Såg på Blocket att något annat företag än Ticnet sålde biljetter dit men de kostar 300 kr mer. Och det har jag inte riktigt råd med. Så jag gråter blod just nu. Gissa om jag var förbannad på mig själv igår kväll...

Laga mat kanske...

Såg att de ska ha en strippenkörning nere i V-vik 10:e maj... Vill!!! Förhoppningsvis så har vi fixat BMW:n nu så att jag kanske kan köra den då...

Före:


Efter: