På hugget!

Ja, nu känns det som att våren ÄNTLIGEN är på väg och motivationen skjuter i höjden! Har beställt nya bussningar idag. Rätt bussningar kanske jag ska säga. Det fanns 2 st i Sverige och Tumba Bil skulle få hem dem imorrn. Gillar det stället som fan! Hur trevliga som helst och fixar det mesta. Är så ivrig på att få ut bilen på gatan nu.

Fick nycklarna till garaget idag. Det såg ganska skabbigt ut där! Köpte blå målarfärg och målade ena väggen på en gång. Den andra ska få lite spackel och sedan vit färg. Måste täcka över väggen in till granngaraget. Ser för taskigt ut! Har planerat en massa redan! =D Rören som går tvärs över kortväggen ska få ett nytt lager silverfärg imorrn. Molly kan ju inte bo i vilken skit som helst.

Före



Efter



Min arm är död!

Slipade fronten till Evon igår. Min högra arm är helt död! Orkar knappt lyfta på den. Gör så förbannat ont! Men är ändå lite stolt över att froten nästintill är klar för lack. =D

Lagningen nästan klar.



Nästan färdigslipad.


Dagen

Varit en sväng nere på stan med Linda nu under förmiddagen. Köpte en ny bh, min favvo gick sönder i fredags. =( Har man stora boobs så tar de ju mer stryk och håller inte så länge som man skulle vilja. Iofs skulle jag kunna byta bygeln men det gäller att hitta någon som är likadan.
Vi träffade en gammal skolkamrat nere på stan. Var nog en 10-11 år sen jag träffade henne.

Blir att åka ner till Elmia på påskdagen. Jonas jobbar på lördagen så vi samåker med honom ner på söndagen ist. Förhoppningsvis mindre folk då. Linda skulle komma dit då oxå! =D Tycker fortfarande att hon kan flytta hem igen!

Är lite besviken på mig själv för att jag inte bokat in någon Takidaspelning än. Å andra sidan så har de bara gått ut med datum de kommer att spela på festivaler och jag har verkligen ingen lust att åka på någon festival. Inte riktigt min grej. En mysig utomhusspelning i en park räcker för mig. Vill inte ha en massa fulla fjortisar i mängder som står och spyr i buskarna. Klarar mig bra utan sånt!

Ledig!

Har tagit semester imorrn och på tisdag. Riktig långhelg! Ska träffa Linda en sväng imorgon på förmiddagen och sedan svänga förbi JRM med Roberto och se om de har möjlighet att ta bort hans hastighetsspärr samt om de har kopplingsschema till min turbotimer. Fick ju bara med halva... Knasigt. 

Har fått pris på vad det kostar att lacka min front. 1500 kr. Är väl helt ok. I vanliga fall brukar de ta 3000 men tack vare Robertos snälla kompis Alexis så blir det halva priset.

Paket!

Min Linda var och hälsade på igår! Så kul! Saknar henne massor och tycker att hon kan ta och flytta hem igen. Hon är så rolig och påhittig. Fick sena födelsedagspresenter av henne. Först tre drinkböcker. Sen fick jag en verktygslåda som var tillblingad! =D Hon vet ju att min lilametallic blev stulen så hon ville att jag skulle ha en ny minst lika snygg. Oxå var det en massa bra att ha grejer i lådan som man kan ha med sig på race.


Blommor!

Fick tillbaka räserseaten igår. Ellanbrellan har ju lånat den ett tag men hon har köpt ny bil nu så då fick jag tillbaka den. Oxå fick jag en stor bukett med tulpaner. =D Blev jätteglad!


Rätt fälgar!

Roberto åkte och bytte fälgarna åt mig igår. Underbara människa! ♥


Fälgarna!

Mina nya fälgar som jag fick i födelsedagspresent dök upp idag. Dessvärre så hade de skickat fel storlek. =( Hade beställt 15" men de skickade 16". Hade det inte varit för att jag redan hade 15" däck liggandes så hade jag behållt fälgarna. Har inte riktigt råd med att köpa nya däck till de fälgarna. En massa annat som kommer att sluka pengar nu när bilen ska ställas på. Bytte diverse slangar på bilen i idag. Till röda slangar! Måste matcha. ;) Började även att laga fronten. La ett lager med glasfiberspackel. Inte riktigt min grej måste jag säga. Jobbigt som fan att arbeta med det! Satte dit en återcirkulerande dump oxå. Så nu kommer hon inte att vara lika förkyld längre. Förhoppningsvis så kommer hon att gå bättre.

Jävla mensvärk!

Fy bövelen vad jag har ont i magen! Helt sjuk att man kan ha sånna här smärtor. Har ju inte direkt haft någon ansträngande dag på jobbet idag eftersom att hela förmiddagen bestod utav 4 olika möten men likt förbannat pallade jag inte att jobba hela dan. Kastade in handduken vid lunch och begav mig hemåt. Legat i sängen fram till nu. Bokade en tid hos läkaren imorrn för att få rätsida på skiten. Eller iaf värktabletter som hjälper och något som minskar blödningen.

Schysst deal?

Läste tidigare på en väns blogg idag att han och en tjejkompis har en deal. Om de båda är singlar när de är 35 år så ska de gifta sig och skaffa barn. Man kanske skulle skaffa sig en sådan backup. Fast å andra sidan. Läs det inlägget jag gjorde igår om när det är en bra tid... Fast för mig verkar det inte finnas någon bra tid. Eller så är det mig det är fel på.

När är en bra tid?

Jag har funderat lite på när det är en bra tid för saker och ting. Ja, självklart beror det på vad det är för saker men ändå. Låter ganska flummigt, jag vet men jag undrar ändå. Få inte för er några dumma saker det här är bara ett exempel. Hur vet man att det är en bra tid att skaffa barn? Jag menar, om man tycker att man har en bra tillvaro ekonomisk och tycker att det passar bra. Vad säger att man har det bra ekonomiskt efter nio månader när barnet pluppar ut?
Jag vill inte gå in på detaljer här men alla vet ju att om någon har sagt A så får man faktiskt säga B oxå. Men det är väl ingen bra tid just nu. Eller varför får man inte höra B?

Stygnen borta

Tog bort stygnen i fredags. Var lite obehagligt men jag överlevde! =D Lite stolt att jag inte svimmade eller liknande. Lite bilder på före, med stygn och utan stygn.







Blir nog bra när det läkt klart.

Längtar och saknar!

Hur mycket saknar man inte det här då?




Vill ha sommar nu!

Hankar sig fram

Jodå. Kämpar vidare. Sakta men säkert. Tar en dag i taget. Lika bäst så. Har förhoppningar om framtiden men man får ta det vackert och inte skynda på saker och ting. Det sägs ju att tiden läker alla sår. Får verkligen hoppas på det.

Var i garaget igår och tog bort fronten på Evon. Bytte galler. Tänkte även byta slangarna vid intercoolern till röda silikonslangar. =D Har ju det till kylarslangarna så det vore najs med enhetligt. Dessutom är ju tändkablarna röda. Ska rensa bort alla emblem från bilen någon dag oxå. Fast det vill jag helst göra när hon är ren.


Fortsättningen...

Ibland får man sig en rejäl tankeställare. Man kommer till ett vägskäl där man måste ta ett beslut och sedan ta sig därifrån. För att man ens ska kunna ta sig därifrån måste man vara helt säker på vägen man väljer och sedan satsa helhjärtat. Hur vägen kommer att se ut vet man ju inte innan men att ge upp när man väl har valt vägen är fegt. Kämpa och våga resa sig efter motgångar är det enda rätta. Rom byggdes inte på en dag... Jag hoppas verkligen att jag har valt rätt väg och att jag orkar kämpa. Hoppas även på att jag får det stöd jag kommer att behöva.  


Bussning!

Har ju försökt beställa en bussning till Evon av Kindwalls men deras kundservice suger ju stenhårt. Ringde till Tumba Bil igår istället. De var hur trevliga som helst och de skulle ta en hem bussning åt mig ifrån Holland. Skulle ta ett par dar. Fine, så länge de är trevliga och serviceinriktade kan jag ta sånt. Nemas problemas! Fick ett samtal för några minuter sen. De har vaskat fram en bussning åt mig! På en dag! Sånt kallar jag service! Dessutom skulle de hjälpa mig att hitta luckan som fattas i min bil som ska sitta snett nedanför ratten. Han hade fått tag på en bild som vi skulle kika på. Känns skönt att ha hittat ett ställe som inte spyr galla över en bara för att man vill få dem att jobba lite.

Sen är det bara bakvagnsbalken som fattas innan jag kan hänga upp avgassystemet igen. Kanske dax att boka besiktning snart. Tänkte nog ta det lagom till att jag får mitt garage här hemma.


Tröjor!

Jag har slängt ihop årets tröja för oss i B G Racing! =D Kommer bli najs. Jag beställde ett provexemplar idag, dyker väl upp om någon dag. Hoppas att den blir lika najs i verkligheten. Reflex och grejjer... Både Elina och morsan ville ha. Väntar på syrran oxå. Tagit fram både linne, t-shirt och munktröja. *hehe*

Varit ute i garaget under kvällen. Har dragit en ny pluskabel till steget och lådan. Bytte även gallret som satt i luftintaget på huven. Det mycket fräschare ut nu! Bara resten av froten kvar nu. *suck*


Sluta fylla år!

Jepp, nu är det avgjort! Ska sluta fylla år. Hatar skiten!


26 idag då

Jepp. Idag blir jag 26.*hua* Men det är bara att acceptera och gå vidare. *haha*

Fick en fin tröja av Elina igår. Måste ju visa den.

Firad

Har blivit firad idag. Moster skulle åka på kryssning imorrn så vi firade mig idag ist. Var riktigt trevligt faktiskt. Mormors underbart goda kyckling och baconsallad med den bästa blue cheese-dressingen åt vi! *mumma* Fick presentkort på lite olika ställen av mormor, Berndt, gammelmormor, moster och Lennart, en ball tröja av Elina, verktyg av mamma och den sötaste spargrisen av syrran. =D

Har på mig ett rosa Hello Kitty-plåster över stygnen. De ser inte allt för fräscha ut så jag tar hellre ett fjolligt plåster än att bli illamående när jag kollar i spegeln.

26 imorrn då...


Kapat!

Jahapp. Då var fläcken borta. Aj säger jag bara! Gjorde ont när sköterskan sprutade in bedövningen och det gjorde ont när de knipsade bort fläcken. Smartskaftet till kirurg började snacka om bröstimplantat vilket fick mig att må illa. Mer illa än jag redan mådde. Svartnade för ögonen och jag började kallsvettas. =( Fick ligga kvar i 10 min efteråt. Sköterskan fick gå och hämta Roberto så att han kunde hålla i mig om jag skulle ramla omkull. Fick sätta mig i trappen när vi var på väg därifrån eftersom att det började snurra igen. Jag var tydligen lite blek om nosen...

Kapa lite

Fick "kallelse" från kirurgen igår. Där stod det att jag skulle ringa Vårdgarantikansliet eftersom att kirurgen hade lång väntetid. Sagt och gjort. Ringde dem och kvinnan jag pratade med sa att jag förmodligen inte kommer att få besöka den kirurgen som skickat brevet då de var så fullbokade och deras syfte var att se till att man fick vård så fort som möjligt. Hon frågade vad det var jag sökte för och jag förklarade att det är en leverfläck som har växt en hel del den senaste tiden. Klockan var runt 9 när jag pratade med henne. Vid 11 ringer telefonen och då är det från kirurgen som skickat brevet. De hade fått avbokning imorgon så det var antingen den tiden eller om tre månader. Så imorgon kl 10.45 ska det kapas lite nere vid käken. Har gjort det två gånger tidigare i ansiktet och jag mådde inte speciellt bra efteråt... Får väl se om jag kan stå på benen efteråt. *hua*


Flyttstäd!

Nu är min gamla lägenhet städad och nycklarna är lämnade till den nya hyresgästen. SÅ SKÖNT! Hatar att flyttstäda. Finns ju betydligt roligare saker att göra.

Nu vet vi vilken bussning som är slut i bakvagnen. Får hoppas på att det är en av de billigare... Får kika på det imorrn när jag är lite piggare.

Bussningar!

Någon/några bussningar i bakvagnen som har gett med sig. Trodde det skulle vara lätt att åtgärda det men det ser ut att vara snårigare än vad jag trodde. =( Finns ju hur många som helst och de varierar ganska rejält i pris. Från 107 kr till 1727 kr... Någon som har lust att hjälpa mig med att hitta den/de som har gett upp?


SnöOväder!

Jag brukar inte vara den som inte vill ha snö men nu får det ta och räcka! Det ska ju börja bli vår nu. Det vräker ner snö och det har det gjort hela dan. Åkte ut till garaget en sväng och tog Saltskogbacken hem. Det var allt annat än roligt att åka nerför den! ABS:en jobbade för fullt och jag körde väl i en 20 km/h. Självklart hade man en Volvoraggare i arslet som inte verkade fatta att det var halt ute. *morr*

Har förövrigt fått garageplats här hemma nu! Så glad! =D Då kan Molly sova tryggt om nätterna. Får tillgång till det den 1:a april. Ska blir så najs!

Eget val?!

Var på föreläsning nu under eftermiddagen. Temat var alkohol och droger. Fick höra en massa nyckeltal och rekommendationer osv. Det som fick mig att reagera och har fått mig att reagera tidigare är att de personer som är i riskzonen när det gäller att börja missbruka är de som har föräldrar som missbrukar/har missbrukat. Det fattar jag inte riktigt. Alla gör väl sina egna val? Eller är jag ute och cyklar? Fine, det finns ju självklart forskning som stödjer detta men ändå.

Har hittat fälgar som jag skulle kunna tänka mig. Synd bara att man inte är gjord av pengar. =( Den första påminner en hel del om de jag hade i somras, funkar helt klart bra men tycker att den svarta fälgen är toksnygg! Den röda randen skulle passa perfekt!




Tvätta

Finns det något som är tråkigare än att tvätta och städa? Helt sjukt vad tråkigt det är!

Var till Ikea idag för att köpa en gardinstång i rätt längd. De hade inte bara en vanlig stång. Man var tvungen att köpa med fästen och ändknoppar. Lagon irriterande med tanke på att jag redan har fästen och ändknoppar. Och latmasken i mig orkade inte åka någon annanstans.

Mör!

Helt död i armarna efter gårdagens bärande av kartonger. Vänstra armen är värst. Uscha.

Blir 26 om en vecka. =( Känns så där. Finns flera orsaker till det. Men det är ju bara att acceptera och se glad ut. Jag har ju min Molly iaf.

Snart iväg för att städa då... Urk!


Ska bli bättre

Har fått frågan om varför jag inte har bloggat på ett tag. Som jag skrev i föregående inlägg så har jag börjat skriva riktig dagbok i pappersform. Mest för att det är mycket känsliga saker som har tagit plats i min skalle den senaste tiden. Känner att jag börjar se ljusningen och hoppas på att få må bättre nu.

Har inte hänt så där jättemycket i mitt liv. Håller på att flytta nu. Ska försöka ta det sista imorrn. Har förhoppningsvis fått en köpare på min soffa. En man som ringde nyss och sa att han ville ha den. Han skulle komma imorgon bitti och hämta den. Får hoppas på att han gör det oxå. Bordet och stolarna gick åt lika fort. Jag kanske är en fena på att skriva annonser?!

Fyller år snart oxå! Vad jag helst skulle vilja ha är nog ett par schyssta fälgar till Evon men det kan jag ju drömma om. Fixade ett underlägg till baslådan igår. Bakluckan är ju rensad i Evon så det finns varken matta eller nån "platta" över reservhjulshålet vilket resulterar i att baslådan ramlar ner där hela tiden. Kapade till en skiva och klädde den i svart tyg igår så nu står lådan stabilt! =D



Ska försöka gå på bio i helgen. Män som hatar kvinnor. Boken är grymt bra. Hoppas att filmen är lika bra!