=(

Att man kan må så här dåligt. Trodde inte det var möjligt. Tår efter tår. Helvete.

Gaaaahhhh!

Vad gör man nu? Shit pommfritt! Förvirrad och glad! =D

Tyst...

Jag har inte skrivit något på ett par dar. Luften gick ur mig i måndags eftermiddag/kväll när jag hade tänkt att köra hem bilen eftersom att jag hade bokat besiktning på tisdag morgon kl 7.40 och sedan fyrhjulsinställning kl 14. Först läckte packningen mellan downpipen och avgassystemet. Lätt att åtgärda men sen insåg jag även att bilen läcker soppa som fan. Förbannat och arg åkte jag hem. Bara att ställa av skiten igen. Jag vet inte hur man fixar sånt! Allt känns så hopplöst nu. Rikard skrev iofs idag att jag kunde köra ut bilen till honom så skulle han fixa det. Blir det inte fixat i helgen så lämnar jag bilen hos honom nästa vecka. Dumma Molly! =( Allt jag vill är att få hem henne och njuta av henne.

Känts ganska bra på jobbet den här veckan. Gillar att jobba med Ibbe. Han är bra! Två stycken som slutar sista April. Minst en till är på väg att få nytt jobb. Jag vill oxå! Men jag VÄGRAR att gå tillbaka till D12:an. D16 skulle jag däremot kunna tänka mig. Känns som att jag kan det jag håller på med. Ingen utmaning längre.

Var till Brostugan på träff i onsdags. Tyvärr så var det inte så där jättemycket bilar där men säsongen har ju bara börjat. Lånade Robertos kamera och tog några bilder. Tycker att sånt är kul som fan!










Träff!

Årets första träff och race igår. Me like alot! Många fina bilar oxå fick man träffa lite folk som man inte träffar så ofta. Det var najs som fan! Det var lite kyligt men det är smällar man får ta.

Elmia

Var ner till Elmia idag. Bilsport Performance Motor & Custom Show eller vad det heter. Var väl inte så där jättemycket att titta på men kul att träffa folk man bara träffar någon gång om året. Jag shoppade lite oxå. Köpte nya framhögtalare, en fin "regskylt" och dekaler till Evon. =D Högtalarna var det halva priset på så jag är nöjd med inköpet. Det blev ett par JBL. Hoppas att de poppar på bra när de väl är på plats.

Fina skylten till min darling...


Lite nere...

Satt och kollade lite på youtube. Kollade på den lilla tjejen Connie Talbot från England. Hur duktig som helst på att sjunga. Hennes mamma var med henne på inspelningen och man såg verkligen hur stolt hon var och då slog det mig att jag inte kommer få känna den känslan. Det suger. Hatar att vara jag emellanåt. Fuck! 

Ogillad av en högre makt!

Var och hämtade hem fälgarna och däcken från däckverkstan igår. Tänkte skifta från vinterdäcken. Gick ju bra. Trodde jag! Fälgen blir lixom mindre på insidan så balanseringsvikterna tog i bromsoket. Lagom irriterande! Det fanns ett syfte med att de skickade fel storlek till mig med andra ord. Efter lite ingrepp så fick Roberto dit fälgen utan att det tog i. Tusen tack! ♥
Passade även på att byta olja, oljefilter och ventilkåpspackning. Så snart är hon fit for fight! =D

Jag kan vara snäll!

Har ju fixat i ordning mitt garage. Det är riktigt mysigt nu. Molly kommer att trivas alldeles utmärkt där! Robertos garage har ju sett ut som en mindre katastrof den senaste tiden. Hur mycket bråte som helst! Jag tänkte iaf överraska honom med att städa samt måla det med hjälp av syrran när han var iväg på träning. Han åkte vid 17, så vi satte igång på en gång. Sopade och slängde hur mycket skit som helst. Möblerade om lite grann. Vi satte igång och målade långväggen. När vi kommit halvvägs hör vi en bil som mullrar en hel del och vi båda stelnar till. Jo, men självklart så kom han hem igen efter en timme. Han brukar inte vara hemma förrän vid 21 när han har träning. Var tydligen påsklov så det var ingen träning. Jag hade velat bli klar innan han kom hem men nu fick han hjälpa till med att köra en massa sopor till returen. Hade hoppats på att han skulle bli gladare än vad han blev. =( Jag blev iaf ganska nöjd. Inte så lätt att göra så mycket när han har halva garaget fullt med däck. Så, jag kan vara snäll, faktiskt.

Före



Efter




Shoppat!

Har varit och handlat lite idag. Köpte ett par byxor, ett par skor, ett urgulligt USB-minne som jag ska ha i Molly, två filmer och lite annat smått och gott.




Hänt mycket!

Har inte uppdaterat på ett par dagar. Haft lite mycket att göra... Fick ihop bilen i torsdags så nu står hon nere på backen igen. Känns så skönt! Nu väntar jag bara på fronten som är på lack och sedan ska tid för besiktning bokas. Måste göra en fyrhjulsinställning oxå. Framrutan skulle behöva bytas, tror att jag kommer att få nedslag på den. Skulle behöva ta ut bilen från garaget och provköra lite och se så att allt sitter ihop.

Var på inne i Sthlm i fredags. Käkade på en mongolisk restaurang. Vi var väl en 8 pers. Var ganska trevligt. Efteråt gick vi och såg Fast and Furious. Den var faktiskt riktigt bra. Över mina förväntningar. Tyckte dock att det var lite komiskt när de åkte från Mexiko till USA. Han hängde på med jänkaren utan problem på värsta rallyvägen där Imprezan fick jobba som fan.

Börjar bli klar i garaget nu. Har bara lite grejer som ska inhandlas nästa vecka. En hylla och en soptunna. Vet redan vilka jag ska köpa.
 
Nästan klart...

Happy!

Ringde morfar för att höra om han kunde vara chaufför ner till Emmaboda i maj. Dessvärre kunde han inte eftersom att han skulle på rallycross i Arvika. Blev lite deppig men kom sedan på en briljant idé. Mormor har ju A BE CE DE-körkort! Ringde henne, la fram ett förslag om att hon skulle traila ner min bil och samtidigt få lite kvalitetstid med sitt äldsta barnbarn och även titta på när barnbarnet tävlar. Mormor nappade! Nu är det bara trailerfrågan som ska lösas. Vi åker ner till Linda och Christian på fredagen och åker från dem på lördagmorgon till Emmaboda. Var runt 13-14 mil från dem.

Har spacklat långväggen och sprayat rören nere i garaget idag. Imorrn ska långväggen målas och sedan får jag nöja mig tills det ramlar in lite mer slantar på kontot.

Rören blev mycket fräschare!



Neonskylten som ska upp på väggen när det är klart. =D