Fan vad najs!

Grymt väder ute! *njuter*

RS imorrn! =D

Studenten

Idag tog brorsan studenten. Lilla parveln har blivit stor! Knappt så att man kan tro det. Gissa om jag får åldersnojja när jag tänker på det...

Kändes förövrigt som om släkten hade käkat is till frukost. Var tvungen att kila upp till övervåningen och fälla några tårar. Mådde verkligen piss. Syrran var så gullig och tröstade mig. Min lilla pluttfia. Till viss del har jag satt mig i sitsen själv men de behöver inte frysa ut mig och knappt tilltala mig på en hel dag. Men jag överlever.

RS på lördag. Ska bli kul! Hoppas på bra väder så att man kan få sig lite färg på kroppen.

Måste börja packa oxå. Ska ringa och höra om nyckeln kommit in imorrn. Blir till att hämta köksbordet och stolarna jag ska få av Ida imorgon. Hon börjar flytta redan imorgon och vill bli av med det.

Nu är bilen förövrigt hel igen. Känns skönt!

Växellådan...

Var ner till Emmaboda i lördags. På vägen ner började växellådan strula. Men efter ett tag så funkade den igen. Fattade noll. Körde hela lördagen och när vi skulle svänga av vid Oskarshamn för att lämna Micke så ville inte lådan längre. Fick bara i 4:an och den dog om jag fick i någon annan växel. Supermysko! Lämnade bilen hos Micke och han körde hem oss. Åker ner med morfar i söndags med S6:an och ett bilsläp. Var lite strul med att få upp den på släpet eftersom att den är så låg men det gick bra till slut. Började riva skiten igår. En kille i Örebro som ska fixa lådan åt mig i helgen. Kamremmen ska även bytas på S6:an i helgen. Samt ventilkåpspackning. Måste beställa en sådan packning till Evon oxå.

Hur som haver. Körde personbästan med Evon i lördags. 13,11 s. Inte så pjåkigt. Den ska egentligen gå bättre men jag får nog lätta den lite. Sommaren har bara börjat... Var förövrigt inte ett dugg nervös! Brukar ju bli äckligt nervös så att jag blir illamående men kände inte ett smack! Tror det var för att Linda var där och underhöll mig!

image33

Så här ser mina båda älsklingar ut...

image32

Snart!

Trippen ner till Emmaboda börjar på fredag! Längtar!

Köpt ny hjälm idag! Kan vara bra att ha. En vit OMP. Inte den snyggaste men den har inte halva Barkarby lånat.

Börjar kännas ok. Mycket som känns konstigt men inget man inte överlever. Några som vet hur det ligger till. Ingen idé att dölja det men jag vill berätta för de jag känner mig trygg med först.


=(

Fan. Nu känns det verkligen. Jobbigt att inte få träffa mina hundar när jag vill men det blir bäst så här. Gäller att hitta nytt boende oxå. Ska ringa lite privatvärdar imorrn.


Underbar helg!

Behöver väl inte skriva så mycket mer än så egentligen. Den har varit helt underbar! På alla sätt och vis...

image29

Trött

Usch, nu har jag sovit så dåligt ett tag. Ligger bara vaken och tänker. Inge bra. Egentligen vet jag inte ens varför jag funderar på saken för det kommer aldrig att gå ändå. Nej, jag är inte negativ. Bara realist.
Ena sekunder får man upp hoppet och andra sekunder så blir det bara knas. Generalknas. Sjukt jobbigt. Att fundera, grubbla och oroa sig är inte så bra när magkatarren gör sig påmind. Tror jag måste ringa sjukan nästa vecka och höra om man kan få magsårsmedicin utskrivet igen.

Emmaboda!

Då var man anmäld till Emmaboda oxå. Läskigt! Massa människor. Kommer garanterat att spy! Soffan lovade att följa med mig. Vägrar att åka ensam! Vore najs om man kunde slagga någonstans i närheten.

Fan vad jag mår bra egentligen! Har bara gått och flinat hela dan på jobbet. Det pirrar lixom hela tiden. Me like!

Sakna!

Fan vad jobbigt det är att sakna någon! Måste det här landet vara så avlångt? Och måste bensinen vara så dyr? Onödigt!

Mindre än en vecka kvar nu. Börjar blir nervös. Kommer väl spy på lördagmorgon. Syrran kommer nog få ge mig lugnande eller nått.

Har förövrigt på min mina nya brallor idag. Känns så skönt att ha på sig brallor som är 2 storlekar mindre! Känner mig lite stolt. Skönt att slippa skärp oxå.

Duktig!

Idag har jag lackat de bakre bromsoken på Evon. Mitt i allt kom Sofie. Hon frågade om jag skulle med till hennes farsas firma och fixa lite med hennes bil. Passade på att lägga på r-däcken på fälgarna när vi ändå var där. Lackade hennes bromsok, utblås och dragkrok. Fick en massa rostbitar i ögonen när jag gnuggade på hennes ok med stålborsten.
=( Smärta.

image27

Men det är inte så synd om mig i jämförelse med Micke. Stackarn. Han har slagit sönder halva tummen. Inge bra.

Vänder fort.

Att allt ska vara så knepigt. Livet är ju inte lätt. Först verkar allt vara toppen. Sedan blir man osäker. Efter lite bekräftelse blir det bra igen för att sedan rasa igen. Behövs bara en stund utan uppmärksamhet. Ganska komiskt egentligen. Fast jag är ändå förvånad. Trots osäkerheten som kommer fram. Konstigt.

Köpt ett par byxor idag som inte är två storlekar för stora. Och några linnen.

Var till Peters kompis igår. Det grillades lite och sedan spelade de Guitar Hero. Blev imponerad av Mickes framfart. Han sa att han inte spelat tidigare men det gick som en dans för honom!



image23




Fler bilder!



image19



image20



image21



Tack! Underbaraste Micke!

 ♥