Rent ska det bli!

Tvättstugan om några minuter. Har faktiskt vant mig vid det. Dessutom skönt när allt blir rent och torrt på en gång och man slipper ha kläder hängandes i hela lägenheten.

Skulle behöva röja här hemma oxå. Inte bara dammsuga utan damma, torka och slänga en massa bråte. Men det är ju så förbannat tråkigt. =( Får ta det imorrn. Kan ju inte vara hur duktig som helst på en och samma dag. Hur skulle det se ut? =P

Gör lite småont i knät...

Demontering

Igår påbörjade Jonte och jag demontering av min BMW. Motorn ska isär, toppen ska kollas, förmodligen måste den planas eftersom att motorn gick varm i somras. Sedan ska allt snyggas till och smällas ihop. Slangar ska bytas ut, det ska lackas och lite grejer ska bytas ut. Känns skönt att ha Jonte som sparkar på mig när det ska göras. Min motivation har inte varit den bästa den senaste tiden.

Nu ska bara Escorten som står inne i garaget ut och sedan ska BMW:n in. Blev lite kallt att stå ute i 4 timmar igår. Men vi kom ganska långt iaf.

Precis börjat...


Turbon borta


Så här långt kom vi innan vi gav upp


Idag ska doggsen återlämnas till husse. =( Lika tråkigt varje gång. De är ju så sjukt charmiga.

MITT liv!

Gaaahh... Vad irriterad jag blir på folk som inte känner mig och som klankar ner på mitt liv och mina intressen. Låt mig vara ifred! Låt mig leka med mina bilar. Låt mig åka på race och tävlingar. Låt mig ta hand om mina bilar. Om du tycker att mina bilar är fula, äckliga, tråkiga, långsamma och hemska så låt dem vara det. Du behöver inte bry dig om dem. Och tjafsa med dig om det tänker jag inte göra. Läs det här och lämna mig sedan ifred. 

Bara för att jävlas... Mitt nylackade tak på Evon. <3
 

Lånade henne från verkstan i torsdags pga medverkan i en intervju. Hon var lite smutsig när jag hämtade henne...


Efter en timmes tvättning så blev hon så här fin


Förarsidan ser förövrigt ut så här


Jäkla pack som inte kan hålla fingrarna i styr. Handtagen går tydligen inte att få tag på så de kommer att lagas. Rattlåset går heller inte att få tag på. Ingen aning om hur de kommer att göra med det. Delarna är iaf på väg från Japan nu. Men de kommer väl med cykelbud med tanke på hur lång tid det har tagit. =(

Biltur

Jag och mamma har varit ute och åkt bil. Till Åkersberga. Var dit och käkade en massa goa räkor. =P Så fint där ute! Önskar att man kunde bo så.


Tröttis...

Tänk om man kunde sköta sig och gå till sängs när man ska göra det. Och inte hitta på en massa andra dumsaker. Sitter och halvslumrar. Måste ju duscha nu egentligen. Syrran ska komma över en sväng och lite senare kommer Dennis.

Grönan på lördag!! =D Hoppas verkligen att det blir fint väder, annars blir det inge kul.

Var och tittade till min älskade Molly igår. De väntar på ratten och sedan ska de smälla ihop allt. Kikade på taket som Patrik lackat oxå. =P Tack!!! Såg så najs ut utan en massa rost.

Kört Beemern!

Varit och shoppat med mamma och Mimmi idag. Jag hatar att handla kläder. Mimmi köpte en massa ridgrejer. Mamma köpte en massa kläder. Till mig oxå. Ett par byxor som inte är 2 storlekar för stora och en BH.

Idag har jag och Jonte fått igång BMW:n!! =D Jippie! Tog ett tag men till slut så brummade han så fint. Tappade fästet några gånger på väg ut till garaget... Hehe... Oups... Han låter så skönt när man drar på lite. Inget ettrigt muttrande utan ballt mullrande. Me like! Nu ska jag och Jonte bara få tummarna ur och börja skruva.



Min BMW och Jontes Audi ute hos mormor...

Trevligt sällskap

Tänk vad lite trevligt sällskap kan göra. Får en att må så mycket bättre på så kort tid. =)

Hittade ett fint doftljus igår när jag och mamma var och handlade. Mysigt nu när det börjar bli höst.



Förresten, Björn har kört en nia idag! STORT GRATTIS till Hot¤Wok Racing! Nu är verkligen värda det efter allt slit! Keep up the good work boys!



Reaktion: 0,256
60 fot: 1.64
201m: 6.60 177,9km/h
402m: 9,91 248,8km/h

Ni är grymma!

Ångestattack

Tror jag har haft det. 2 ggr bara ikväll. Fan. Bådar inte gott. Söker man hjälp för sånt? Vart då?

Blodigt värre

Vaknade vid typ fyra i natt av att det rann från näsan. Trodde jag var snorig så jag försökte torka bort det, men det fortsatte bara att rinna. Tittade på pappret och insåg att det var blod. Uscha! Det var inte lite heller. Tog ett bra tag innan det slutade blöda. Hatar att blöda näsblod. Att det kom så oprovocerat oxå förbryllar mig.

Bra lustigt.

Livet är bra lustigt och intressant. Fattar ingenting emellanåt. Men det är väl kanske inte meningen att man ska förstå allt.

2-skift

Då var det dax för 2-skift igen då. Jobbat dagtid sedan i slutet november men nu är det slut på det "roliga". Ska faktiskt bli skönt med lite kvällstid igen. Det tråkiga är ju att man missar vännerna de veckor man jobbar kväll men det är smällar man får ta.

Blev en hel del jobb förra veckan. Kom nog upp i 68 timmar om jag minns rätt. Några extra kronor i plånboken är aldrig fel. Kan behövas när man har en bil som kostar. Ska sätta mig ner någon dag och skriva ner allt som måste åtgärdas/uppgraderas på henne under vintern. Nu är taket iaf åtgärdat. Tack underbara Patrik! <3 Du är bäst! Får hoppas på att jag får lite andra grejer lackat oxå... ;) Skulle iofs inte vara fel att få hem henne nu. Saknar henne massor!


Hon står inne på verkstan...


Patriks påbörjade arbete som ska vara klart nu. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta...

Sleepless in S-tälje

Blev inte många timmars sömn inatt... Hade så trevligt att tiden glömdes bort. Eller så förträngdes den. Trevligt var det i alla fall. 

Har fått tatueringsabstinens igen. Är ju bara två veckor sedan jag gjorde min senaste. Kanske skulle ta och planera nästa.  



Skogens guld!

Jag är så stolt! Jag har plockat kantareller idag! Var ut med hundarna i skogen bakom huset i morse och hittade en massa kantareller som jag kastade mig över. Tror det är första gången jag plockar svamp faktiskt. Ska bli smaskigt med smörstekta kantareller till middagen. Hittade några fler nu när jag var ut igen.



Har kommit fram till att det är ganska skönt att bo ensam. Komma och gå som man vill. Inte behöva anpassa sig till någon annan. Tror jag ska fortsätta att vara ensam ett bra tag till!