Bakis

Var ut igår med syrran, Elina och Roberto. Mötte upp brorsan och hans tjej. Blev redlöst berusad. Urk. Tobbe, brorsans kompis, kom med lite för många drinkar tror jag minsann. Mår så där idag. Eller nu mår jag ganska ok men tidigare så var jag nästan grön i ansiktet. Dessutom släpade Elina med mig ner på stan för att kolla på kläder.



Något giftigt Tobbe kom bärandes på... Smakade fan!



Julnörd

Jo, julnörd som jag är så har jag börjat lite med julen. Adventsljusstaken är ju klar sedan länge. Är inte riktigt nöjd med den men å andra sidan så jag är kass på att vara kreativ och de saker jag ger mig på brukar kunna se ut som fan efteråt. Så jag får helt enkelt nöja mig med det jag har åstadkommit. Den är ju annorlunda i alla fall och det är väl det som är tanken. Skulle vilja få dit lite nummer på ljusen, 1-4, men vet inte riktigt hur. Som skrivet, jag är inte så kreativ.





Var och shoppade lite igår. Köpte lite blommor som jag slängde ihop i en kruka. Även där försökte jag vara lite kreativ. Det gick väl bättre än resultatet ovan i alla fall. Ska försöka vara lite duktig och stryka gardiner idag. Gjorde en massa annat igår så det glömdes bort. Dumt.


Ledig!

Slappardag idag! Ledig och har inte så mycket att göra. Skulle iofs behöva göra en storstädning innan julpyntet åker upp men det får bli imorrn. Gardiner ska strykas, gardinstång ska upp plus en massa annat som ska fixas.

Snön är borta. Gissa hur deprimerande det är. =( Får väl hoppas på att det kommer mer om ett tag.

Sladd!!

Massa snö ute! Va ut en sväng och sladdade igår kväll. Så sjukt roligt. Körde både TT Quattro och BMW 318i E30. =P Faktiskt så var TT:n roligast. Men jag saknar Molly! Hade sån lust att ställa på henne igår men hon står ju på sommardäck så det hade inte varit så smart. Måste få över vinterdäcken på fälg.
Vi var väl iaf en 10-11 bilar som var ut till det vanliga stället.



Inte bara jag som gillar snön. Hundarna blir helt till sig! Fast jag undrar vem som har roligast på den här bilden... Hundarna eller Roberto?


Bimbo!

Hade en diskussion med en vän tidigare ikväll på msn. Vet inte riktigt hur vi kom in på ämnet men han tyckte att jag skulle vara glad för att jag inte var någon bimbo som var snygg. Min undran är: ska jag vara glad för att jag är en relativt smart fuling? Det är ju mycket att hurra för. Och jo. Jag skulle visst kunna tänka mig vara en bimbo som enbart är snygg. Tror att folk lägger märke till en och kommer ihåg en då iaf.

Undring

Varför får man mens om man inte har någon ägglossning? Egentligen borde jag väl vara mer insatt i ämnet än vad jag är med tanke på min situation men det har liksom aldrig intresserat mig tidigare. Man får ju en mensliknande blödning när man käkar p-piller, det vet jag. Men om ens kropp är så pass kass och inte klarar av att producera ägg, varför blöder man då? Mensen kommer ju för att rensa ut det obefruktade ägget. Jävligt irriterande att månad efter månad bli påmind om att man inte kan få barn. Man känner sig ännu mer värdelös när skiten åter igen dyker upp.

Snö!

Det snöade igår! Gissa om jag blev överlycklig! Såg nog ut som ett litet barn på julafton med tindrande ögon. =D Självklart var jag tvungen att ta en bild.



Kände mig nere som fan igår. Bölade som en liten snorunge. =( Men det känns mycket bättre idag.

Sugen!

Satt och tittade igenom korten jag har på datorn. Hittade en bild från i somras när jag, Jonas och syrran var på Stockholms Glasshus... Gissa om jag blev sugen på glass! De har ju så sjukt god glass där! Jag vill ha sommar och glass från Stockholms Glasshus! *längtar*



Oxå hittade jag en bild på något som är minst lika smaskigt... =P Från när syrran fyllde 18. Mumma!!


Slut!

Känner mig lite smått sliten. I både kropp och knopp. Övertid alla dagar utom i måndags, då orkade jag faktiskt inte jobba. Ska in och jobba imorrn oxå. Blir iofs lite pengar vilket alltid behövs.

Har kännt mig lite nere ett par dagar nu men det börjar ge mig sig tror jag.

Mat... Vore gott. Typ nu!

Vinterförberedelser

Evon avställd och vinterbonad. Lite iaf. Ska få tummen och köpa ett riktigt kapell till bilen. Just nu får hon låna mormors presenning, eftersom att taket på garaget är lite trasigt och det droppar in vatten. Var tvungen att köpa en filt och lägga på taket så det inte blir repat... Mitt nylackade tak. ♥



Egentligen så skulle jag vilja bygga ett riktigt garage hos mormor. Med isolering, riktiga väggar, ett rejält tak och en carport! Det skulle vara drömmen. Slå ihop både garaget och boden. 

Funderingar

Mycket i huvudet nu. Funderar på hur det ska bli med saker och ting. Varför kan man bara inte ha ett facit med alla svar? Vore så mycket enklare då!

Rolig bild!

Såg något roligt utanför porten för någon dag sedan. Var tvungen att ta bild på det. =D Skulle tippa på att någon inte kommer speciellt långt...


Köpa sig bil!

Jupp, imorrn ska jag köpa bil. Blir den bilen jag har lånat under hösten. Den har ju inte sett så fräsch ut men det har jag börjat ändra på. =D Alla dekaler utom den stora i bakrutan är borta nu, men den ska oxå bort! Helt ok pris faktiskt dessutom behöver jag ju en vinterbil eftersom att jag ska ställa av Evon till helgen hade jag tänkt.
Lyckades förövrigt mörbulta mitt vänstra pekfinger igår när vi skulle fixa hjullagret. Slant med dornet när jag skulle slå loss lagerbanan i trumman så mitt finget var mellan trumman och hammaren. Fingret ser ut som en blommig falukorv. Kan inte böja det eller räta ut det. Åkte till jobbets vårdcentral idag. Läkaren var ganska lustig... Undrar vilken sajt han köpte sin läkarlegitimation på.

Före


Efter


Händer förövrigt en massa bra saker just nu! Me like! Ska hålla tummarna för att det går bra för er.

Me so happy!

Satt och käkade idag efter jobbet när ena mobilen ringer. Den som inte så många har numret till. Den så kallade VIP-telefonen. Trodde att det antingen var mamma eller Elina. Tar upp telefonen och på displayen står det Thomas. THOMAS! Thomas som jag är/var arg och besviken på. Jaja, hur som helst blev jag riktigt förvånad och sjukt glad. Glad för att han äntligen tagit sig i kragen igen. Hoppas för allt i världen att det kommer att gå bra för honom nu. Tänkte åka och hälsa på honom om några veckor.

Muskelinflammation by the way. Under skulderbladet. Det var iofs ett tag sen jag hade det nu. Närmare bestämt 1 år och 4 månader sen. Bara en mupp som jag som håller reda på sånt. Men man får knapra lite Alvedon och Diklofenak ett tag så blir det nog bra.


Trist!

Någon mer än jag som tycker det är trist att städa? Men nu är det gjort iaf. Skulle behöva skura golv oxå men det får bli nästa gång. En bättre dammsugare vore trevligt! Den här låter mer än vad den suger. Lagom irriterande!

Börjar bli riktigt kallt ute! Ska försöka övertala Elina att vi ska åka till hennes pappas verkstad och lägga om lite däck. Vinterdäcken sitter inte på några fälgar så att byta däck är ingen bra idé. Var faktiskt ganska nervös igår kväll när jag var ute och körde eftersom att sommardäcken som sitter på är hyfsat blankslitna. Av någon anledning gillar jag inte att få sladd på bilar om jag själv inte ser till så att de sladdar.


Måste ju visa upp slutresultatet på mina tonade bakljus. Ska nog ta glaset till bromsljuset som sitter på vingen oxå. Men det får bli senare.
 

Oxå måste jag ju lägga upp en bild på min underbara Rocco. ♥ Man skulle kunna tro att han trivs...