Är det så?

Fått höra att det är så svårt med mig. Tack. Jag är inte mer komplicerad än någon annan tjej. Skillnaden är väl kanske att jag är mer tydlig med vad jag gillar och ogillar. En annan skillnad är väl kanske att jag inte kräver materiella ting. Sånt ska komma spontant. Vilket det dessvärre inte gör. Kommer ärligt talat inte ihåg när jag fick något senast. Om vi nu bortser julen.

Förvånad!

Sitter och tittar på Oprah. De visade just en familj som var beronde av heroin. Mamma, pappa och två söner. De hade även en son på 14 månader. Det övergår mitt förstånd hur man kan få in sina barn i sitt missbruk. Hur man kan missbruka när man är gravid. Hur egoistisk får man bli? Allvarligt. Blir förbannad, förvånad och ledsen. Tänk ett steg längre. Ni är inte ensamma i världen. Ta hand om varandra istället för att hjälpa varandra att dö.

Så underbar du är! Älskling...


OK

Känner mig ganska ok idag. Fick lätta mitt hjärta och prata lite igår kväll. Kändes riktigt bra. En mysig kväll och en god natts sömn behövdes verkligen. Var ett tag sen jag sov en hel natt utan att vakna 5 gånger.
Tack du underbara varelse som tar hand om mig. ♥ Utan dig är jag inget!

Imorrn hade vi tänkt att lägga om vinterdäcken till Molly så att jag kan använda henne lite. Vill kunna köra ut henne till garaget och skruva lite på henne emellanåt.

...

Jag tror att jag skulle behöva åka bort några dagar och bara ta det lugnt. Men frågan är vart man åker. Bort från alla måsten och all press.  


Urk!

Fy bubblan vad jag har mått dåligt de senaste dagarna. Inte alls varit kul. Finns flera bakomliggande orsaker. Ett har löst sig hoppas jag. Det största och det som får mig att må sämst är nog det mest svårlösta. Jaja... Bara att bita ihop och härda ut.

Sån sjuk mensvärk nu oxå. Jippie...

Sa förövrigt upp min lägenhet igår. Är ju ALDRIG där. Kanske dax att börja packa snart eller nått.

???

Vad gör jag för fel?

Det går bra nu!

Jupp! Morfar ringde för några timmar sedan. Har inte pratat med honom sedan i somras. Hur som helst så säger han åt mig att leta reda på lite starka människor. Jag trodde genast att han hade sagt upp garaget och att det skulle tömmas men icke. Han menade att BMW:n skulle in i garaget. Har väntat på att en av bilarna som står där ska byta garage men det verkar ju aldrig hända. I alla fall så har killen som hade ena platsen förut sålt sin bil så han behöver inte platsen. Gissa om jag är glad! =D Blir till att beställa kolvringar på fredag så att bilen blir klar någon gång.

Kommer dessutom få ett larm monterat i Evon! *ännu gladare* Jag behöver bara köpa två dosor till det sen är det mitt. Vilka snälla vänner man har! *krama*

Kärleksparet

Niño och Impreza är lite kära. Niño är aningens större än Impreza...


Sponsring?

Någon som vill sponsra mina bilar? Skulle behöva kolvringar, en planad topp, topplockspackning, nya bultar, avgaspackning, en ny kylare och lite sånt till BMW:n. En ny lack oxå. Den höll jag på att glömma bort. Till Evon behöver jag ett nytt hjullager, ett larm, en fungerande turbotimer, en katalysator plus diverse småsaker. Bara att höra av sig så kan vi diskutera saken lite närmare. ;)

Ännu fler gitarr hjältar!

Guidade Jonas till Ultra Motors igår. Han skulle lämna sitt nya block på borrning. Stället ligger verkligen mitt i skogen. Trots att jag sa det till honom så trodde han nog inte på mig förrän vi befann oss mitt i skogen.

Sen spelade vi Guitar Hero. Jonas, Mimmi, Emelie, Roberto, Robban och jag. Eller Robban spelade inte. Han var domare och höll koll på vem som klantade sig när vi blev utbuade. Hehe... Jag tyckte det blev lite varmt efter ett tag så jag öppnade balkongdörren. Alla reagerade på att det luktade bränt så Robban gick ut på balkongen för att kolla. Tog väl 2 sekunder sen kom han inhoppandes och sa att det brinner längst ner i huset. Mycket riktigt så brann grovsoprummet som ligger längst ner i huset. Vi samlade ihop alla katter och gick ut. Man vet ju inte hur fort det sprider sig och brandkåren var inte direkt rappa på att ta sig hit.

Min kamera har förövrigt gått sönder. Min kamera, mitt ALLT! Mina vänner hatar min kamera... Förstår inte alls varför. Jag brukar ju inte ta så många bilder... Eller?

Snö!

Det har kommit snö! Gissa vilka som var ut och sladdade förut... *hehe* Me lööööv! Jag blir duktigare och duktigare på att sladda med bakhjulsdrivet. Vågar ju inte ta i så mycket eftersom att det inte är min bil. En annan är ju van med fyrkrafsare. Ska försöka övertala Elina att slänga över mina vinterdäck på fälg så att Evon kan brukas. Saknar den skönheten! ♥

Impreza har förövrigt förändrats ganska mycket. Hon har blivit väldigt tillgiven och lägger sig alltid bredvid min huvudkudde när jag ska sova. Nog för att hon alltid har varit en mammagris med nu har det nästan slagit över. Dessutom kan man hålla henne i famnen och gosa hur mycket som helst vilket INTE har gått tidigare. Fast hon börjar ju få några år på nacken nu. Hon blir 7 år i Maj!


Guitar Hero!

Mamma kom och hälsade på idag. Hon ville spela lite Guitar Hero World Tour... Efter ett tag ledsnade hon på att spela bas och ville sjunga istället eftersom att hon kunde alla texter utantill. Snälla Sandra väljer låtar när mamma befinner sig på balkongen. =D Det började med System Of A Downs "B.O.Y.B" och fortsatte med Los Lobos "La Bamba". Det lät väldigt intressant när första låten drog igång. Skulle kunna jämföra det med en ylande katt. Ungefär så där som katter brukar låta när det är dax att löpa. Jag garvade så mycket att grannens hund började skälla.

Ska snart på kalas. 2 st! Så det blir lite stressigt. Ännu stressigare när vissa inte behagar att dyka upp...


Pain!

Fy bubblan vad jag har haft ont i fingret! Ringde Vårdguiden vid tre natten till igår eftersom att det inte hade slutat blöda. Sjuksköterskan tyckte att jag skulle åka till akuten. Var bara att klä på sig och åka dit. Läkaren kikade på det, en sköterska gjorde rent det och sedan fick jag åka hem. Var tydligen för sent för att sy, det ska göras inom 6 timmar. Fick röntgentid 9 igår morse. Var hemma vid 6, skulle bara vila en stund men vaknade vid halv ett. Missade röntgentiden men syrran körde dit mig och jag bad om ursäkt för att jag var lite sen. Sköterskan i receptionen hade full förståelse för det med tanke på tiden jag var där under natten/morgonen. Fick komma upp till röntgen på en gång och sedan fick jag sätta mig i väntrummet och vänta. Var iaf ingen skelettskada och jag fick lova att komma tillbaka om det skulle börja vara. Uscha. Hoppas att jag slipper det!

Lite svullet...

Det kom blod!

Igår kom jag fram till att det vilar en förbannelse över min vinterbil. Sist jag skruvade med den så byttes ju ett hjullager som hade skurit. Skulle ju slå loss lagerbanan ur trumman när jag slinter och slår mig på pekfingret istället. Vilket resulterade i ett svullet och väldigt färgglatt finger i två veckor.

Igår fick jag för mig att jag skulle byta olja och oljefilter samt kika på rutorna som hålls på plats med skruvmejslar... Oljepluggen lossades och oljefiltret avlägsnades. So far so good. Skruvade isär dörren för att kika på rutan. Tar tag i vajern som ska ha någon funktion när det gäller att hålla rutan på plats och drar i den. SJÄLVKLART så går den sönder och jag drar pekfingret i den vassa kanten i nedre delen av dörren. Så jag fick ett stort jack och det sprutade blod. Kan tillägga att jag är en mes när det kommer till sår och blod. Tänkte att jag skulle spola av det med lite vatten men det blev svart framför ögonen.

La mig i baksätet på bilen och ringde Elina. Hon kom som ett skållat troll med sårrengöring, plåster och en Cola. Hon plåstrade om mig så snällt. Bilen var ju tömd på olja så att sätta sig i bilen och åka hem var inte något alternativ. Efter att ha fått plåster och höjt blodsockret med Colan var det bara att skruva ihop allt igen. Passade även på att slänga in ett par högtalare som låg och skräpade i garaget så nu kan jag dessutom poppa riktigt högt i bilen.

Gör ont som fan i fingret och det vill inte sluta blöda.   

Svartsjuka igen

Ibland ser jag saker som jag kanske inte borde se. Hör saker jag inte borde höra. Oxå kommer svartsjukan. Den bubblar upp. Jag blir illamående, det bankar i bröstet och det blir svart för ögonen. Helt sjukt. Absolut den obehagligaste känslan som finns. Finns det någon anledning för mig att bli svartsjuk? Jag vet ärligt talat inte. Ibland undrar jag. Det är fler saker som talar för det än emot det. Borde inte bry mig men det är inte så lätt att ignorera sånt. Har man dessutom dåligt självförtroende och kass självbild så är det ännu svårare.

Sammanfatta året.

Funderade på om jag skulle sammanfatta föregående år. Hände en hel del i mitt liv skulle man kunna säga.

* Köpte Evon i februari. Roligaste bilen jag haft! Kostar några kronor att driva runt men det är värt det.

* Fyllde 25 år. Hmm... Halvvägs till 50.

* Skilde mig. Var det svåraste beslutet jag har tagit. Sårade många människor vilket jag inte är stolt över.

* Flyttade till egen lägenhet.

* Lärt känna MÅNGA nya människor! =D Ni vet vilka ni är!

* Haft inbrott i Evon två gånger. Förjävligt!

* Kikat på Takida 3 gånger! =D

* Gått ner 14 kg!  

* Blivit faster igen.