Lat!

Känner mig så sjukt lat! Bara slappar hela dagarna. Men det är riktigt skönt om jag ska vara ärlig! Har man semester får man ta det lugnt.

Känner mig förvirrad. Vet inte vad jag vill. Velig så in i bänken. Men frågan är hur det blir och om det blir. Konstigt. Måste ta mig en ordentlig funderare.

Vovvarna kommer på lördag igen! =D Mammas älsklingar!

Busigt!

Igår var jag så där busig igen och gjorde som man inte får göra. Men det är ju så kul! Gick ganska bra tycker jag. Trodde att jag skulle åka ut första rundan men det blev i tredje.

Idag åker doggsen till husse. =( Kommer att sakna dem. Mina små älsklingar. Hade det inte varit RS nästa helg hade jag nog tagit dem då. Måste planera lite...

Månadens lön var ju ingen höjdare. =( Bajslön. Nudlar och vatten resten av månaden om man ska ha råd att göra ngt.


Slappa!

Fan vad najs det är att bara kunna slappa omkring om dagarna! Idag har jag lekt taxi. Danne har ju lånat ut sitt körkort till polisen i 2 månader och han behövde skjuts till Märsta och snäll som man är så ställer man upp. Å andra sidan hade jag inte så mycket annat att göra.

Brostugan imorrn! =D

SEMESTER!

Äntligen är det semester! =D Allt har strulat på jobbet den här veckan så det har blivit lite övertid. Men å andra sidan kanske det är bra för då uppskattar man semestern ännu mer.

Doggsen kom igår. *älska* Önskar att jag kunde ha dem hela tiden. Mammas prinsessor!

Zondas sköna stil...

Snart!

Snart! Snart är det semester! Fy fan vad skönt! 4 härliga veckor! Två arbetsdagar kvar...

Företagsläkaren ville sjukskriva mig. Tydligen ledbanden eller nått som kommit i kläm. Pratade med min PL och jag har fått andra arbetsuppgifter. Klarar inte av att vara hemma mer än nödvändigt.
Alex masserade mina skulderblad idag på jobbet. Snacka om skönt! Skulle nog behöva gå på massage men det kostar ju så mycket. Får övertala Micke eller nått att göra det på mig.

Nej, nu ska man hem till mina älskade småsyskon och fixa lite mat.

Tristess...

Fy bubblan vad tråkigt jag har. =( Har så sjukt ont i handleden så jag klarar inte av att göra något. Vänstra handleden oxå. Mindre bra eftersom att jag inte ens kan växla så det blir till att sitta hemma tills jag blivit bättre. Företagsläkaren skickade mig på röntgen men de såg inget galet. Ska tillbaka till honom imorrn så får vi se vad han säger.

Hade mina prisessor i helgen. *älska* Saknar dem så mycket! Hade jag haft möjlighet så skulle de vara här jämt. De fick åka Evo oxå!


Sjuka försäkringar!

Fick den nya försäkringspremien på Molly idag. Helt sjuk! Har gått upp från 14 432 kr/år till 20 273 kr/år. Så att man blir mörkrädd. Då har jag flyttat från Järna till Södertälje. Järna, som man tror är lugnt. Vilket det inte är. 3 st stöldförsök på Audin under loppet av två månader. Horribelt!