Badrummet

Lägenheten ovanför mig hade ju trasiga rör så det har läckt ner till mig och taket är förstört. Men imorrn ska de tydligen fixa till det. Lagom tills jag har kommit iordning här hemma så måste jag riva ut allt ur badrummet. Det suger. =( Jag är inte glad. *morr*

Min darling är här iaf...

Känslor suger!

Att man aldrig kan få må riktigt bra. Alltid är det något som ska "strula". Ska det vara så svårt att säga/visa vad man känner? Inte konstigt att man blir osäker hela tiden och ältar saker om och om igen. Det enda som behövs emellanåt är spontana "Jag tycker om dig" eller "Jag saknar dig". Utan att jag säger något först, utan att jag pikar. Dessa små ord kan få en att må så sjukt mycket bättre på några sekunder.

Oavsett vem det gäller så kan dessa ord få en att må så bra. Tänk på det. Lys upp någons tillvaro och berätta att människan är omtyckt. Jag ska tametusan ge alla jag tycker om en massa komplimanger imorgon. Det får säkert någon att må bra.


Frustration och maktlöshet

Finns det något värre? Man försöker nå fram. Prata, förklara, visa. Inget hjälper. Inget blir bättre. Helt oförstående till hur man känner. Och mina reaktioner... De är ju inte att leka med. Fan. Först bara lite irriterad och sedan smäller det rejält. Det behöver ju inte bli så. Lyssna bara. Mitt ord är ingen lag men de underlättar en hel del.

*******************************************

Söta Micke har slängt in ett slutsteg i bilen för att driva de bakre högtalarna. Låter så najs nu!! Du är bäst!

Regn och rusk!

Trevlig midsommar... Regn och rusk. Blåser nästintill orkanvindar ute. Fast det var mysigt igår! =D Somnade i Marcus säng när vi kollade på film och vaknade tio över fem i morse. Då var det bara att släpa sig in till vår säng.

Dagens frukost är helt ok. Jordgubbar och grädde. =P Kanske inte den nyttigaste men definitivt bland de godaste.


Midsommar

Nu är vi i Bredsjö. Jag och Micke. Så underbart här uppe! Synd bara att de som bor här inte är hemma. Supergulliga människor. Får se om Soffan kanske dyker upp imorrn. Annars blir det väl bara jag och Micke.

Sjuk igen.

Nu är jag krasslig igen. Blir så less. Ont i halsen, täppt i näsan, feber och illamående. Lagom typiskt nu när man ska vara ledig i några dagar. =(

Tvättstugan...

Jag har tvättstugan. Läskigt! Jag har ju fobi för sånna. Köpte en tvättmaskin för 5-6 år sedan och efter det har jag inte satt min fot i en förrän nu. Tvättmaskinen skulle få plats i badrummet men det går inte att koppla in den där. =( Känns lite bittert. Fast det är iofs ganska smidigt att tvätta allt på en gång och få det torrt oxå. Annars brukar det bli så att man tvättar en maskin lite då och då och kläderna blir hängandes i hela lägenheten. Och med tanke på hur liten lägenhet jag har så vill man inte ha en massa kläder hängandes överallt.

Ont i magen. =( Vi får väl se hur det går. Say no more...


Borta bra...

Kändes riktigt skönt att komma hem igår! Borta bra men hemma bäst!

Takida var grymma! <3 Tack för att du följde med Anna! Och tack för att du fixade in oss Micke! *pussar*
Linkin Park ställde in deras spelning pga öroninflammation. SUCK! Lite mesigt om jag får säga det. Träffade en massa trevliga människor där nere iaf.

Jo... Vi är jättenyktra... Jag lovar...


Micke ser lite sliten ut.


Robban i Takida!

Takida! <3

23.00 ikväll spelar de!! Längtar redan! Innan det spelar Linkin Park. Inte illa det heller.

Går ganska bra att sova i husvagn. Bättre än förväntat faktiskt. Lite lagom mysigt och trångt.

Nu ska vi leta reda på bilnycklar och sedan på bolaget...

Hultsfred!

Jaha... Då var man på Hultsfred. Mycket folk! Lyckades dra med mig Anna i sista sekund. Vi frågade Ibbe 15.45 igår om hon kunde vara ledig idag vilket hon fick. Vi är snälla och hjälper till lite grenn. Fattades 10 funktionärer så vi jobbade från 22.30 till 03.00 imorse. Sedan ska vi jobba från 14.30 till 23.30 inatt. Men imorrn är vi lediga! TAKIDA spelar då!!! =D Me löv!!!


Snurrigt!

Nu bor jag i min lilla lägenhet. Den är liten och det ser ut som ett bombnedslag. Haha... Men det är smällar man får ta. Plockar och plockar men tycker inte att jag kommer någon vart. Just nu är väl mina kläder det största problemet. Får lixom inte plats med allt. Trodde inte att jag hade så mycket kläder. Får nog ta och slänga lite. En hel del byxor skulle jag kunna hiva eftersom att de är alldeles för stora.

Midsommar närmar sig oxå. Har väl 2-3 alternativ. Strömstad, Hedemora eller någon ö. Måste fundilera lite och se vad som känns bekvämast. Strömstad känns väldigt långt bort. Hedemora är det oxå en bit till. Den där ön vet jag inte riktigt vart den ligger men man måste åka båt vilket jag avskyr.

Soffan är på G. Dax att laga mat!

Ikea

Ska hämta upp brorsan med flickvän snart. Vi ska till Ikea och shoppa lite. Saknar lite grejjer i nya lägenheten. Soffan och brorsan hjälpte mig att städa igår. Köket är nästan klart och den äckliga toaletten är klar. Blev riktigt najs efteråt. Måste ringa hyresvärden idag igen och påpeka att det är någon annan som står på en av mina parkeringar. Less man blir. Bara strul. Tänker kräva två parkeringar bredvid varandra. Jag ska välja ut nya tapeter till lägenheten och målarfärg. De betalar det om jag fixar det själv. Mammas snubbe är ju målare och han har lovat att hjälpa mig.

Idag flyttar vi det sista. Kommer börja gråta. Att inte få träffa mina underbara hundar varje dag kommer att kännas. Mammas lilla älsklingar. Katterna kommer att stanna kvar här ett tag så jag kommer vara helt ensam i lägenheten. Jag tror att de har lättare att acceptera att en försvinner än att tre försvinner på en gång. Impreza kommer väl få psykbryt men det går väl över.

Måste trösta mig med en fin bild på Molly.... Så fin med Mickes fälgar!


image38

Äckligt!

Någon som vill komma och städa åt mig?

image34
image35
image37

Lägenheten

Har varit och hämtat nycklarna till lägenheten. Insåg att tidigare hyresgäst inte har städat. Riktigt äckligt! Nu hinner jag verkligen inte flytta allt ikväll. Måste sanera skiten innan. Fan. Han hade inte ens torkat av spisen, det var mat kvar i frysen, en dammsugare i klädkammaren, en hylla i badrummet, väggarna var skitiga i köket osv. Kan fortsätta att radda upp saker ett bra tag till. Ska ringa hyresvärden imorgon och höra efter hur vi ska göra. Kvitta mot en del av hyran tänkte jag...

Ska nog fortsätta att packa lite grann...